img
T7
grad


What HiFi review (eng)
PC MAG review (eng)
B&W Speakers > New media > T7
Opis

Predstavljamo pikap-and-plai Hi-Fi zvučnik. Savršeno veličine za spavaće sobe, kuhinje i baštama, T7 je ipak naš najveći prenosni, svestran bežični sistem. Tako da sada možete doneti veliku zvuk na mestima ostali govornici ne mogu da postignu.

Mala i moćni.

Potrebno je mnogo zvučnih znanja da isporuči odličan zvuk iz malog sistema. I mi smo koristili svaku tehnološku trik znamo da se uverite da T7 pakuje neverovatnu zvučni udar za tako malu zvučnika.

Mikro Matrik

Kabinet vibracije su neprijatelj dobrog zvuka. Čvrsta stabilnost T7 je do Micro Matrik: rigidni saće od sigurnosnih ćelije koje Braće kabinet i smanjuju vibracije i distorziju. Tako čujete performanse, a ne zvučnika.

Bas Radijatori.

Sa malim zvučnicima, dobar bas je teško doći. T7 piše nova pravila zahvaljujući svojim jedinstvenim dvostrukim bas radijatora. Dizajniran za optimalnu ravnotežu kretanja i ukočenost, oni pružaju ritmove i bas linije sa ozbiljnim dubini i uticaju.

Bluetooth pogodnost.

Sa T7, možete da emitujete zvuk direktno iz bilo kog Bluetooth-om PC, tablet ili mobilni telefon, bez potrebe za Vi-Fi mrežu. T7 koristi high kualiti Bluetooth aptKs, što znači i mogućnost reprodukcije visoke rezolucije audio fajlove za kristalno jasan zvuk.

Igraj duže.

Zaboravite moći poena i utičnicama - T7 je govornik možete pokupiti i igrati bilo gde. Samo napuni, a to je dobro za 18 sati reprodukcije čvrstih. Više nego dovoljno vremena za piknik u parku, ili uveče kola na roštilju.

Jednostavan za upotrebu.

T7 je kontrole su dizajnirani da budu laka za korišćenje kao moguće. Govornik drži dugmad na minimum, dok niz jednostavnih svetlosnim signalima i audio signala brzo i intuitivno prenosi osnovne funkcije. Pa ništa dobija između vas i vaše uživanje u muzici.

Tipska pogonske jedinice.

Dva 50mm pogonske jedinice T7 obeležene su specijalno dizajnirani da proizvede najbolji mogući zvuk iz malog prostora. Svaki vozač je postavljen u Ridged čelika korpi, držeći čvrsto kretanje i kontrolisano, istovremeno omogućavajući dovoljno protok vazduha.

Audiophile electronics.

Mi smo koristili sofisticirane elektronike da bi učinak sigurni T7 je najbolji u svojoj klasi. Visoko kvalitetna digitalni-analogni konvertori i Dogovorena digitalna obrada signala održava T7 zvuči čist i uravnotežen, i kod velike zapremine.