Novi proizvodi
Opis

Firma Korato osnovana je 1987 godine u Beogradu. Osnovala ju je grupa pasioniranih ljubitelja kvalitetne reprodukcije muzike sa željom da po prvi put u Jugoslaviji, na profesionalnoj osnovi razviju liniju vrhunskih pojačala i predpojačala koja bi bila jednako kvalitetna kao i uvozna, ali dosta jeftinija.

Tako su rođeni Model ONE, tranzistorsko pojačalo u klasi A i Model TWO, cevno predpojačalo. Ovaj komplet bio je veoma dobro ocenjen najpre u domaćoj, a zatim i u stranoj štampi (Portugalija, Nemačka, Austrija). Audiofili širom Jugoslavije i u zemljama gde su se Korato pojačala i predpojačala prodavala (Austrija, Italija, Nemačka, Holandija i Portugalija) složili su se u oceni da Korato pojačala nude najbolji odnos kvalitet-cena.

Danas je Korato Group firma koja pored svog proizvodnog programa pojačala i predpojačala zastupa za Jugoslaviju niz poznatih svetskih proizvođača vrhunske audio opreme. Prvog marta 1996. godine Korato je otvorio prvi pravi audio salon u Srbiji u kome svaki ljubitelj kvaltetne reprodukcije zvuka moze naći ponešto za sebe (od konektora i kablova do gotovih uređaja i zvučnika). Korato se i danas, kao i uvek, drži pravila da kupcima ponudi najviši kvalitet po prihvatljivim cenama. Kupcu se u salonu pruža mogućnost da kroz stalne demonstracije u dve prostorije sam odabere kombinaciju audio komponenata koja mu najviše odgovara ali i da, kada mu je potrebno, porazgovara ili potraži savet u vezi unapređenja svog HiFi sistema.

Svi uređaji opisani na našem web site-u su uglavnom uređaji koje držimo na lageru. Za detaljnije informacije o celim proizvodnim programima firmi koje Korato distribuira za Srbiju koristite linkove koji se nalaze na vrhu svake strane naše prezentacije.