Novi proizvodi
Opis

Sonos bežični HiFi Sistem stvara namensku lokalni Sonos mrežu kroz bežičnih i / ili Ethernet vezama koje omogućava za streaming digitalne audio na bilo koji uređaj Sonos na mreži. Audio se može potiče i iz interneta i fajlove koji su na lokalnoj mreži.

Pored toga, zvuk iz analognih izvora može biti ulaz u sistem koristeći RCA stereo analogni Line input terminale koji su Povežite: AMP i Connect jedinice imaju dok predstave: 5 jedinica ima automatsko otkrivanje-3.5mm line-in jack utičnice koje mogu takođe može koristiti da ulaznim audio iz spoljnih izvora. Analogni audio je digitalizovao od strane Sonos jedinice i dostupni za streaming na bilo koja druga jedinica na lokalnoj mreži Sonos.

Da preuzmete internet zvuk, jedan Sonos uređaj mora biti povezan preko hard priključenje na lokalnom rutera. Ekpansion se zatim može postići dodavanjem dodatnih sonos uređaja do maksimalno 32 uređaja. Sonos je razvio aplikacije za Android i iOS i desktop softvera za Vindovs i Mac OS Ks za kontrolu sistema. Treća stranka softver je takođe dostupan za kontrolu koristeći BlackBerri 10 uređaja i GNU / Linuk.